Om bogen

Smukke Bornholm er en lille fotobog med 65 af de bedste billeder fra Bornholm som jeg har taget imellem 2020 og 2023. Jeg er en glad amatør fotograf uden uddannelse inden for foto, dog indenfor den kreative branche.

Det specielle ved denne bog er at alle billederne i bogen er taget med en helt almindelig iPhone. Nogle af billederne er lettere redigeret, men ikke mere end en professionel fotograf ville gøre. Bogen skulle derved bl.a. illustrere at det ikke altid handler om dyrt udstyr når man vil tage gode billeder. Det handler i høj grad om at have øje for det gode motiv og fange de rette øjeblikke. Du finder kun ganske lidt af de klassiske motiver fra Bornholm i denne bog. Jeg er gået pænt uden om rundkirker, røgerier og lignende da der allerede findes så mange billeder af den slags.
Jeg har i stedet stor fokus på naturen og detaljerne i denne. Du vil opdage at mange af billederne er fra Nordbornholm hvilket skyldes at det er her jeg bor og lever hver dag.

Ved hvert billeder har jeg beskrevet en lille historie om des tilblivelse eller motiv, det kan være tilfældigt men også mere gennemtænkt. Jeg har valgt at lave beskrivelserne meget personlige, da jeg synes det giver et godt indblik i hobby fotograferingen.

Jeg håber du vil nyde bogen

– Line

bog smukke bornholm